De technische ontwikkelingen gaan snel. De zonnepanelen van 2020 zijn daarom niet meer te vergelijken met hetgeen er in 2010 op de markt was. Het is namelijk zo dat men tegenwoordig door nieuwe technieken veel meer rendement uit zonnepanelen kan halen. Met eenzelfde dakoppervlak genereer je nu met het dak van je woning of bedrijfspand in Nuenen veel meer groene stroom. Het moge duidelijk zijn dat je je investering daardoor ook veel sneller kunt terugverdienen ten aanzien van zonnepanelen.

Wellicht loopt u in Nuenen al langere tijd rond met de gedachte om zonnepanelen op het dak van uw gebouw te laten plaatsen. PV-systemen op daken, je ziet ze steeds meer. Wanneer u nu deze investering besluit te doen bent u al geen ‘early adopter’ meer. Maar ‘nu’ is wel ‘het moment’. Het terugverdienen van zonnepanelen gaat namelijk nu veel sneller dan vroeger omdat de prijzen van de panelen steeds lager liggen. Het overaanbod door producenten ligt hieraan ten grondslag. Als je dan ook nog eens meeweegt dat het rendement op zonnepanelen door een grotere opbrengst per m2 door verbeterde techniek sterk omhooggaat, dan heb je dubbel voordeel. Ga ervoor dus voor die investering in Nuenen.

Bent u daartoe op zoek naar een partner dan vullen wij van Mijn Energie Brabant die rol graag in. Wij beschikken over ruime kennis ten aanzien van grote en kleine PV-projecten. Wij nemen het projectmanagement graag op ons. Doordat wij alleen met gerenommeerde producenten werken alsmede met hoogwaardige installatiebedrijven direct uit de omgeving van Nuenen, bent u verzekerd van de beste kwaliteit. U zult uw zonnepanelen snel terugverdienen en heeft er in de toekomst geen omkijken meer naar.

Realiseer dat rendement op zonnepanelen in Nuenen nu. Blijf niet twijfelen maar grijp uw kans. Wij komen vrijblijvend bij u in Nuenen langs en zullen u vergaand adviseren.