De toekomst?
Zonnepanelen op ieder huis in Eindhoven

Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Uw adres
Straatnaam *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Bericht *

Met ruim 225.000 inwoners is Eindhoven de op 4 na grootste gemeente van Nederland. Recente cijfers gaven aan dat er maar liefst 114.398 woningen in deze gemeente staan. En gelet op de bijbouwplannen van het kabinet, worden er dat de komende jaren nog veel en veel meer. Met het oog op de klimaatcrisis is het van belang om onder andere het energieverbruik van zoveel mensen eens schept onder de loep te nemen. Is uw stroom eigenlijk al groen? 

Beschikt u over een eigen huis in Eindhoven dan is het de moeite waard om te overwegen om zonnepanelen op uw woning te laten plaatsen. Daarmee wordt uw huishouden in 1 klap een stuk klimaat neutraler. En…u bespaart!

Als projectregisseur voor zonnestroomprojecten van allerlei formaten nemen wij u de projectrealisatie volledig uit handen. Enkele voordelen van onze dienstverlening:

  • Heldere uitleg in heldere taal. U zult geen moeite hebben met het nemen van investeringsbeslissingen;
  • Voor het aanbrengen van zonnepanelen op uw woning in Eindhoven beschikken wij over een uitgekiend productassortiment van gerenommeerde leveranciers. De kwaliteit is gewaarborgd;
  • Vanzelfsprekend mag u bij ons rekenen op aantrekkelijke prijzen;
  • Alle door ons gerealiseerde zonnestroomprojecten hebben de afgelopen jaren gunstig gerendeerd.

Laat u zonnepanelen op uw huis in Eindhoven realiseren door Mijn Energie Brabant, dan stimuleert u bovendien de lokale economie. Wij werken namelijk enkel samen met lokale, bewezen, Brabantse partijen.

Laat als particulier of ondernemer zien dat u bijdraagt aan de klimaattransitie. Zonnepanelen voor bedrijven zorgen voor een aanzienlijke vergroening van het bedrijfsimago. Voor veel overheden maar ook voor commerciële partijen is dat een steeds belangrijkere voorwaarde om zaken met u te willen doen.

Eindhoven is een in technologische zin toonaangevende gemeente. En ook op het gebied van duurzaamheid loopt men hier voorop. Dat is iets om trots op te mogen zijn. En die voorsprong kunt u nu verder helpen te vergroten.